بازدید رئیس و مدیران ارشد سازمان غذا و دارو از کارخانه داروسازی کارن

بازدید رئیس و مدیران ارشد سازمان غذا و دارو از کارخانه داروسازی کارن

طی  بازدید از کارخانه داروسازی کارن، رئیس سازمان غذا و داروی کشور ، مدیران کل سازمان دارو-مکمل و آزمایشات و سندیکای تولیدکنندگان مکمل رژیمی غذایی، از نزدیک در جریان فعالیت ها، امکانات ، پیشرفت ها و مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفتند.

در این بازدید که در سایت تولید شرکت داروسازی کارن انجام شد، ابتدا مدیران دو شرکت داروسازی و پخش سراسری کارن به بیان ماموریت ها و چشم اندازها، پیشرفت ها و دشواری های تولید و توزیع دارو و مکمل پرداخت و سپس بازدیدکنندگان ضمن بیان دیدگاه ها و تشریح شرایط موجود کشور، برنامه های پیش روی سازمان غذا و دارو و سندیکای تولید کنندگان مکمل را به گفتگو گذاشتند. مدیر عامل شرکت داروسازی کارن از عدم تخصیص ارز دولتی به غذای ویژه گلایه کرد. دکتر علی مزیدی ضمن ارائه پیشرفت ها و برنامه های پیش روی واحد تولیدی، دشواری های مربوط به خرید ارز  نیمایی، کند بودن روند اخذ و تمدید مجوز تولید مکمل و دارو را از بزرگترین مشکلات پیش روی تولید کنندگان بیان نمود.

مدیر عامل شرکت پخش سراسری کارن نیز پس از معرفی کامل شرکت پخش سراسری کارن به بیان مسائل و مشکلات صنعت پخش پرداخت. زهرا مرتضوی مشکلات نقدیگی را به دلیل مطالبات سنگین بیمارستانی در کنار هزینه های بالای پخش از چالش های اصلی صنعت پخش بیان نمود. همچنین ایشان علت عدم تمایل شرکت های پخش به توزیع مکمل های ورزشی را مارژین پایین این محصولات نسبت به حجم بالای آنها دانسته و تقاضای بازنگری در ضوابط را نمود. علاوه برآن وی جهت حفظ سلامت مصرف کنندگان خواستاری عرضه این محصولات از طریق فروش آنلاین و باشگاه شد.

در ادامه دکتر شعله پیشداد آذر در رابطه با ثبت مجوز محصولات و دغدغه های تولید صحبت نموده و خواستار حل مشکلات فعلی در این حوزه شد. معرفی تولیدات دارویی شرکت کارن و تعهد این شرکت به کیفیت تولید این محصولات موضوع دیگر صحبت مدیر لاین دارویی شرکت داروسازی کارن بود.

پس از سخنرانی های مدیران هولدینگ دارویی کارن، رئیس محترم سازمان غذا و دارو کشور از نحوه فعالیت شرکت داروسازی کارن و پخش سراسری کارن ابراز خرسندی نموده و نوید واگذاری تولید دارو و مکمل به بخش خصوصی در آینده را داد. دکتر پیرصالحی از وضعیت بازار قاچاق مکمل های ورزشی با توجه به گسترش روز افزون مصرف این مکمل ها در کشور ابراز نگرانی نموده و افزود باید تدبیراتی اندیشیده شود تا در کنار جلوگیری از ورود کالای قاچاق و تقلبی به بازار، به تولید این دسته از مکمل ها بهای بیشتری داده شود. ایشان همچنین موضوعات عرضه مستقیم مکمل ورزشی به باشگاه ها و بحث فروش آنلاین را نیازمند بررسی دقیق تر و افزایش مارژین مکمل های ورزشی را با توجه به حجم آنها امری منطقی و قابل پیگیری دانست. دکتر پیرصالحی در حوزه تولید دارو نیز توجه شرکت های نوپا به تولید داروهایی که تولید کننده داخلی کمتری دارند را با هدف خدمت به صنعت داروسازی کشور حائز اهمیت دانست.

مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان، ضمن تائید صحبت های دکتر پیر صالحی، شرکت داروسازی کارن را با توجه به زیرساختهای آن مستعد فعالیت بیشتر و پیوسته تر در حوزه دارویی کشور دانست. دکتر عبدزاده در ادامه از تعطیلی شرکت های پخش دارویی کشور ابراز نگرانی نموده و با توجه به هزینه های بالای پخش دارو و مکمل، این موضوع را نیازمند توجه ویژه دانست. ایشان در پایان از بهبود وضعیت تولید دارو در آینده خبر داد.

پس از صحبت های دکتر عبدزاده، دکتر مهناز خانوی از تنوع خوب فراورده های تولیدی شرکت کارن در حوزه غذایی و مکمل ابراز رضایت و خرسندی نمود. مدیر کل اداره فراورده های طبیعی-سنتی و مکمل سال آتی را سالی پرفروش برای تولید کنندگان داخلی پیش بینی نمود.

در ادامه جلسه دکتر دارایی، رئیس مرکز آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی آینده خوبی را برای داروسازی کارن متصور شده و سپس برنامه ریزی جهت تولید داروهای ویژه و جدید را حایز اهمیت دانست.

در پایان دکتر کبریایی زاده از طرف هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مکمل از تلاش دلسوزانه مدیرعامل داروسازی کارن قدردانی نمود. رئیس سندیکای تولید کنندگان مکمل در پایان صحبت های خود تدوین سیاست های حمایتی که برای تولید کنندگان داخلی مزیت ایجاد کند را ضروری دانست.